Arsenal -kvinder slog Manchester United for at sætte Champions League -håb

Hvilken Film Skal Man Se?

Arsenal -kvinder slog Manchester United for at sætte Champions League -håb i deres hænder.

Arsenal -spillere og -trænere har svaret på de store spørgsmål efter de dårlige resultater mod de fire bedste hold.

Med enorme sejre mod Manchester United og nu egnet til at kvalificere sig til Champions League.

En 2-0-sejr med Millie Turner (OG) -mål og Lotte Wubben-Moy betyder, at Arsenal nu sporer United med tre point med et spil i hånden over West Ham.

Gunners målforskel er plus 36, mens United er plus 17. Hvis holdene slutter på niveau på point, slutter Arsenal på tredjepladsen og er klar til Champions League.

I dette afgørende spil, Joe Montemurro tog dristige beslutninger ud af 11. Og blev belønnet med en jordsejr.

Med Leah Williamson og Jennifer Beattie begge såret. Hun vendte sig til Lotte Wubben-Moy og Lia Wälti som midtbanespillere, fratager midtbanespilleren deres traditionelle anker.

Han kunne have spillet duoen-Patten-Wubben-Moy-afspilning, der holdt holdet ubesejret under forårsserien 2017. For at holde Wälti ved siden af ​​Kim Little på midten af ​​banen.

hvor gik flacco på college

Den schweiziske midtbanespiller var meget høj i rollen, og at kunne passere med god nøjagtighed fra begge fødder betød.

Han kunne let åbne plads og let angribe på venstre side i en stram position.

Midt på banen forlod Arsenal-manageren uden en defensiv midtbanespiller, hvor Kim Little blev valgt som en dybt rodfæstet spiller med to angribende hollandske spillere, Danielle van de Donk og Jill Roord.

Jordan Nobbs blev degraderet til bænken.

Jordan Nobbs blev degraderet til bænken, som var en afgørende uden alvorlige skader.

Tidligere kom det ikke som en overraskelse for Beth Mead, Vivianne Miedema , og Caitlin Foord, det angribende hold, brugte i denne sæson.

Jordan Nobbs

WSL Jordan Nobbs (Kilde: Talksport)

Lisa Evans sad igen på bænken, da Noelle Maritz blev valgt foran sin venstre back og Beth Mead som højre back.

De første 11 var derfor: Zinsbeger; Martiz, Wubben-Moy, Wälti, McCabe; Yngre, van de Donk, Roord; Mead, Miedema, Foord.

Det var klart, at United var fast besluttet på at spille jævnt, men den kamp kom ud af vinduet, så snart Arsenal -forsvarer Uniteds forsvarsspiller Millie Turner scorede det andet mål.

Arsenal vandt bolden i venstre side, hvor United forsvarede den tredje. Foord sendte en smuk bold til Roord, og hans indlæg blev opsnappet af Millie Turner, forbi Earps.

United havde et par ubesejrede chancer, og pausen kom med, at Gunners førte 1-0.

BT Sport har vist Casey Stoney klage til dommeren over, at Lauren James igen blev fejldiagnosticeret.

Overraskende nok blev Beth Mead booket tidligt i anden halvleg for en uskyldig udfordring til den tidligere Arsenal -spiller. Det var en gul farve, der ville få konsekvenser senere i spillet.

Manchester United Kvinder

Manchester United kvindehold (kilde: The Guardian)

I mellemtiden ramte Lotte Wubben-Moy et langt hovedstød i hjørnet af Katie McCabe, da hun vandt sin kamp med Katie Zelem, som er meget ung og markeret på midten af ​​midtbanen.

Arsenal var ikke åbent to gange og havde brug for god kampstyring for at se kampen ende i de næste 40 minutter.

Men tragedien ramte i det 62. minut, da Beth Mead modtog et andet gult kort for en fejl.

De røde djævle kunne ikke have skabt nok til at nedbryde Gunners forsvar. Bortset fra en, hvor Ella Toone scorede, men ikke var offside, endte kampen 2-0 i Arsenal.

Dette har været en enorm, stor succes for Joe Montemurro og hans team, da der er et stort pres for at kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

Spillere kan komme ind og gennemgå Champions League -kvalifikationerne. Især hvad angår fastholdelse af spillere med de tilbud, der følger med Leah Williamson og Vivianne Miedema.

Casey Stoney beskrev dommeren som grusom.

Slagen af ​​Jill Roord fjernede hovedet på Millie Turner og Lotte Wubben-Moy efter pausen forstærket Gunners 'Champions League-håb.

Da de avancerede til tre point på tredjepladsen United med spillet i hånden.

Men Stoney mente, at hans spillere - især Lauren James - var ofre for Arsenals angreb og kritiserede dommer Amy Fearn, der sendte Gunners angriber Beth Mead kun to timer inde i kampen.

Casey Stoney

Casey Stoney (Kilde: Talksport)

Hvordan kan du få en anden til at blive mishandlet og misbrugt og opført sig forkert og derefter ikke gøre noget? Det fortalte Stoney til BT Sport.

hvor gik dan marino i gymnasiet

Jeg syntes, at dommeren var uhøflig i aften, og det er ikke en undskyldning for mit holds nederlag.

Men vi er nødt til at forbedre denne enheds ydelse. Vi er nødt til at gøre det, for hvis Lauren James reagerer på nogen af ​​disse, spiller hun stemme.

Dommerniveauet i kvindefodbold er blevet overvåget nøje, idet alle højtstående embedsmænd i Englands to bedste hold tog føringen.

Den tidligere London Bees-manager Lee Burch, den tidligere engelske målmand Rachel Brown-Finnis og den internationale walisiske Natasha Harding er blandt de kritikere, der arbejder i denne sæson.

Men i februar sagde fodboldforbundet, at det ikke havde planer om at indføre en dommer fuldt ud i mindst tre år.

Vinder alt andet end at lukke Uniteds chancer for at udfordre de to bedste spillere i Chelsea. Og Manchester City til WSL -titlen med ni point tilbage i førerne med fem kampe tilbage.

Returner Arsenals WSL -sejr over Manchester United

Kampen om en plads i top tre og den europæiske kampagne i 2021-22 ser nu ud til at stå mellem Arsenal og Manchester United, der ligger femte i Everton med 10 point efter United.

Stoney's side var i kontrol efter pausen, men manglede forkant foran målet, med unge James skyldig i at gå glip af en god chance, da han eksploderede inde i feltet.

Arsenal vs. Manchester United

Arsenal vs. Manchester United (Kilde: Den korte sikring)

Wubben-Moys hovedstød tidligt i anden halvleg gav Gunners et forspring inden Meads andet gule kort til Lucy Staniforth til den sidste 30-minutters kamp.

Arsenals næste kamp er et derby nord for London med Spurs på Tottenham Hotspur Stadium lørdag den 27. marts, mens Manchester United værter West Ham kæmper den dag.