Engelske hold går videre til kvartfinalen i Champions League: Kommer det hjem?

Hvilken Film Skal Man Se?

17. marts, England:

Alle de nuværende engelske hold, der spiller i Ro16 of the Champions League har kvalificeret sig til kvartfinalen.

I løbet af de sidste par år, bortset fra at Liverpool vandt CL, har engelske hold haft svært ved at flytte til de sidste faser i Champions League ,

Denne sæson har dog været meget forbedret fra siden med lignende Chelsea , Manchester By og Liverpool alle dominerer deres modstandere for at komme videre i konkurrencen.

Chelsea Cruise forbi Atletico Madrid

Hver gang Chelsea møder Atletico Madrid, vil der sandsynligvis være nogle dramatiske og episke resultater. Disse to sider har kun mødt sig i Champions League i løbet af de sidste par år, hvor Chelsea er kommet øverst på tiden.

I alt 9 kampe på 12 år har Chelsea vundet 4 kampe og har lige tabt 2, mens de trak de andre 3 kampe mod Atletico Madrid.

I sæsonen 20/21 er Atletico Madrid ligaleder i La Liga, mens Chelsea langsomt bygger sig op igen og er 4. i Premier League.

der mike golic spillede for

Atletico's havde den samme manager i Diego Simeone i over 10 år, mens Chelsea har haft flere ændringer i manageren, for nylig blev Frank Lampard fyret for at bringe en vej til Thomas Tuchel.

Fuld tid på Stamford Bridge: Chelsea Cruise forbi Atletico Madrid for at flytte til kvartfinalen. (Kilde: Chelsea Fc)

I henhold til UEFAs registrerede historie, Atletico Madrid har aldrig gjort comeback efter at have mistet deres første ben.

De har mistet alle syv bånd i Champions League, hvor de blev slået i første omgang.

Under Thomas Tuchel , denne Chelsea-side har forynget sig selv og ser ud som stærke kandidater til Champions League-titlen.

Dette hold har lige indkasseret et mål fra en modstander i form af Takumi Minamito og et eget mål, hvilket bringer det samlede antal til kun to mål, der er indkasseret i henhold til Thomas Tuchel .

Chelsea tog føringen i uafgjort med en strålende Olivier Giroud mål i første etape væk.

Selv i første etape blev den Atletisk side så virkelig svag ud i forhold til deres form i Ligaen .

Det andet ben startede på Stamford Bridge, hjemmet til Chelsea. Hjemmesiden så dominerende lige ud af flagermusen og tog føringen i det 34. minut via Hakim Ziyech , hvem Timo Werner assisteret.

Atletico var bedøvet med dette, og de så ud til at hoppe tilbage, men det bundsolid forsvar af Chelsea holdt deres (Atleticos) angribere i skak.

De foretog i alt 5 ændringer, der bragte angribere i håb om at score et mål og ændre momentum til deres fordel.

Imidlertid kunne ingen af ​​deres subs gøre nogen ændring i spillet. I løbet af de afsluttende faser af spillet, Atleticos legende Stefan Savic albueret Antonio Rudiger midt i at tage et hjørne. Dommeren viste ham (Savic) et lige rødt kort.

Da han var nede på ti mand, så Atletico virkelig svag ud foran Chelseas høje presning og høje hastighed. Tuchel anbragte Emerson og Ben Chilwell omkring det 92. tidsmærke.

Chelsea's Det er Kante opfangede en bold fra Atletico Madrid og sendte den videre til Kristent politi c, som derefter sprang væk mod Atletico-målet.

Det var tre mod en, hvor Chelsea havde det højere antal spillere. Pulisic sendte bolden til Emerson, som derefter smadrede bolden lige i nederste hjørne. Det var hans første skud i spillet.

Dette mål gav Chelsea en 2-0 føring i spillet, som blev 3-0 i løbet af de to ben.

hvad laver travis pastrana nu

De blå er igennem til kvartfinalen for første gang siden sæsonen 2013/14.

Chelsea ser nu frem til lodtrækningen, der finder sted den 19. marts i 2021, som vil definere, hvem de møder i kvartfinalen i Champions League.

Manchester City nedriv Borussia Mönchengladbach

Pep Guardiola 'S City fortsætter deres fuldstændige dominerende form, da de nedrivte den tyske side Borussia Mönchengladbach i Ro16 i Champions League.

By og Monchengladbach har mødt 6 gange i Champions League, med hele sejren for den engelske side.

Manchester By har scoret i alt 19 mål og har kun indkasseret 4 i løbet af tidsperioden mod denne opposition.

Det første ben startede på et neutralt sted, hvor City dominerede lige fra start. Bernardo silva fik udeholdet det afgørende udemål, da han scorede i det 29. minut.

Selvom Borussia så ud til at hoppe tilbage, Gabriel Jesus sluttede kampen med det 2. mål i det 65. minut.

Kampen sluttede 2-0 med City, der fik afgørende 3 point, og fordelene på udebane mål på vej mod andet ben.

Det andet ben var hjemme hos Manchester, Etihad Stadium. Hjemmeformen til Peps hold er virkelig noget, som hele fodboldverdenen misunder.

De har lige tabt en gang i 5 hjemmekampe, Manchester-derbyet, og har scoret 14 mål, mens de kun har indkasseret 4 mål. Og i Champions League har de ikke indkasseret et eneste mål på over 700 minutter.

Med hensyn til ude siden har de været igennem en dårlig form.

De har ikke vundet et eneste spil i de sidste 8 kampe, de har spillet, og har indkasseret 14 mål, mens de samtidig kun har scoret 5 mål.

Det andet ben startede lige som det første ben gjorde. Kevin De Bruyne åbnede scoringen i det 12. minut, og Ilkay Gundogan fordoblede værtens føring i det 18. minut.

City tog en samlet føring på 4-0 uden at spillet engang havde spillet 20 minutter. Udeholdet så forfærdeligt ud under hele spillet.

Manchester By er aldrig gået forbi kvartfinalen i Champions League, efter at være blevet slået ud af konkurrencen sidste tre gange.

Denne City-side ser imidlertid ud til at kunne vinde Quadruple denne sæson, inklusive Premier League, F.A Cup, Carabao Cup og Champions League.

Liverpool sejler forbi RB Leipzig

Jurgen Klopp ’S Liverpool vandt for nylig Champions League i sæsonen 2018/19, som sluttede deres 13-årige europæiske troféfri række.

Selv om Liverpool går igennem en grov patch i Premier League, deres europæiske kampe har set en hel del forbedring.

I løbet af de sidste par spil i Europa har Liverpool domineret deres gruppe, mens de samtidig har spillet imponerende fodbold.

har patrick mahomes en datter

RB Leipzig er i øjeblikket i 2. i Bundesliga og spore ligaledere Bayern Munchen med kun 3 point. De ser ud til at de rent faktisk kunne vinde ligatitlen denne sæson.

Selvom de klarer sig meget godt i deres eget land, har de virkelig ikke vist den samme præstation i de europæiske konkurrencer.

Det første ben, ligesom de andre spil, skete på et neutralt sted. RB så ud som om de kunne vinde spillet, da de begyndte at dominere lige fra start.

De kunne dog ikke være så kliniske som de var i deres seneste spil.

I anden halvdel så Liverpool bedre ud end første halvleg, og Mohammed Salah fik udeholdet deres føring i det 53. minut, og Sadio Mane fordoblede føringen i det 58. minut.

Med fordelen med to mål på vej ind i Anfield så Liverpool ud til at kunne let passere RB, og de gjorde, hvad de satte sig for at gøre.

Duoen af Forkert og Manke gjorde Klopps side endnu farligere i andet ben.

Ligesom det første ben så RB dominerende ud i første halvleg, men det så ud som om de ikke havde deres skydesko på til spillet.

Forkert åbnede scoringen i det 70. minut og efter fire minutter, Manke scorede 2. mål og gav Liverpool en samlet føring på 4-0.

Den europæiske version af Liverpool ser bedre ud end deres indenlandske versioner, og hvis de fortsætter deres form, hvem ved, kan de endda komme til finalen i Champions League.

Kommer Champions League hjem?

It's Coming Home er et berømt slogan i England, der mest gælder verdensmesterskabet eller noget lignende, hvor England deltager.

Champions League er den vigtigste europæiske konkurrence, der finder sted i verden.

Da alle de engelske sider, der deltager, har kvalificeret sig til kvartfinalen, har deres form og deres præstationer givet fansen håb om, at mindst et af de engelske hold vil bringe Champions League-trofæet hjem til England.

Blandt de tre hold har Chelsea vundet konkurrencen i 2012/13 , Liverpool vandt det i 2018/19 sæson. Manchester City har dog aldrig vundet denne konkurrence.