Fodbold

FIFA-verdensmesterskabskvalifikationer: Tyskland taber til Nordmakedonien for et chok.

Hvilken Film Skal Man Se?

De fire gange verdensmestre, Tyskland, er blevet besejret hjemme af Nordmakedonien. Tyskland tabte 2-1 for et velkendt mindretalshold i Makedonien.

Nordmakedonien vandt kampen i det 85. minut. Med Eljif Diamond slog Tyskland 2-1 i deres Gruppe J verdensmesterskabskvalifikationskamp onsdag. Balkan fejrede deres store internationale sejr.

Elmas trådte ind efter verdensmestrene fire gange med ansvaret for spillet. De kæmpede imidlertid for at vende om.

Chancerne mod et trænet Nordmakedonien placerede 65th globalt og kom ind i spillet som mindreårig under plus 2800.

Det var den første VM-kvalifikationskamp i 20 år som træner Joachim Low 'S sidste kvalifikationskamp.

Før hans exit efter sommer-EM, er dette meget pinligt, sagde Low.

Bortset fra 70% af den tyske kontrol i første halvdel og Leon Goretzka skyder på genvejen scorede gæsterne, da den 37-årige Goran Pandev blev ommarkeret i feltet for at holde hjemme under første halvlegs suspension.

De tyske soldater satte deres modstandere i ringen i deres egen ret. Imidlertid, Serge Gnabry 'S indsats havde lidt at vise, indtil Leroy Sane blev droppet ud af feltet.

Gundogans 63. minut straffespark sprang af ledelsen. Men på trods af det sene pres og Timo Werner's gyldne chance 10 minutter fra tiden kunne Tyskland ikke finde en vinder.

billeder af Crowley Sullivan og kit hoover

Nordmakedonien, rangeret 65. i verden, fangede sejren fem minutter før Elmas.

Chelsea-angriber Timo Werner gik glip af en glimrende chance for at få Joachim Low's side foran Nordmakedoniens vinder, men på en eller anden måde fyrede på afstand.

Tyskland mistede deres VM-kvalifikationskamp for første gang i 20 år og tabte 2-1 til Nordmakedonien.

Nordmakedonien slog Tyskland for at afslutte verdensmesterskabskvalifikationerne.

Tyskland mistede deres verdensmesterskabskvalifikationskamp for første gang i 20 år. Champions 2014 blev slået 2-1 af Nordmakedonien onsdag.

Tyskland udlignede efter Goran Pandevs åbningsmål i første halvleg.

Men svarede ikke på Eljif Elmas 'vinder i det 85. minut for Nordmakedonien. Hvem overtog Tyskland på andenpladsen i gruppe J.

Pandev åbnede scoringen, da det tyske forsvar helt mistede sporet af veteran Genova.

Imidlertid udlignede Ilkay Gundogan i straffesparksfeltet i det 63. minut, efter at Ezgjan Alioski bragte Leroy Sane ned.

Tyskland lider sok nederlag (Kilde Outlook Indien)

Tyskland lider sok nederlag (Kilde: Outlook Indien)

Nordmakedonien kunne have modtaget Emre Can's håndbold i hjørnet, men dommeren så den ikke. Der er ikke noget kvalificerende program til gennemgang af video.

Kort efter savnede Timo Werner en fremragende mulighed for Tyskland at komme videre.

At skyde en lang række skud, da hver målmand blokerede Gundogans jord.

Mens Tyskland sigtede mod et andet mål, var det Nordmakedonien, der gjorde kampen.

Arijan Ademi afbalancerede bolden mellem Antonio Rudigers ben, da Pandev trak de tyske forsvarere. De forlod Elmas for at slå Marc-Andre Ter Stegen.

Tyskland har spillet 35 ubesejrede kampe i verdensmesterskabskvalifikationskampe, siden de tabte 5-1 for England i München i 2001 og vandt deres sidste 18.

Nordmakedonien har aldrig spillet i verdensmesterskabet.

Alligevel vil det gøre sit første optræden i EM i år, efter at Pandev scorede det vindende mål mod Georgien i november.

Det var den sidste kvalifikationskamp for den tyske træner Joachim Low's 15-årige regeringstid. Hvem trak sig tilbage efter EM i juni og juli.

Vi har aldrig slået et hold med så mange titler.

Nordmakedonien har aldrig spillet i verdensmesterskabet (Source Bavarian Football Works)

Nordmakedonien har aldrig spillet i verdensmesterskabet (Kilde: Bavarian Football Works)

Det var Tysklands første gruppe J-nederlag og de første mål, de havde frigivet til screening.

Nederlaget sluttede også deres ubesejrede løbet i 35 verdensmesterskabskvalifikationer, og vendte tilbage til deres 5-1 nederlag mod England i 2001.

hvorfor fremmes patrick reed fra sin familie

Dette er meget pinligt, sagde Low. Vi blev ikke opdateret nok til at begå fejl.

Da vi spillede hurtigt, var vi farlige. Men vi fandt ikke værktøjerne skræmmende. Alt i alt var det hjerteskærende at miste et sådant hjem.

Tyskland bliver slået hjemme i Nordmakedonien af ​​en VM-kvalifikationskamp.

Nordmakedonien vandt kampen i det 85. minut, hvor Eljif Elmas slog Tyskland 2-1 i deres gruppe J.

Elmas trådte ind efter at de fire gange verdensmestre dominerede spillet.

Men de kæmpede for at afvise chancerne mod de højtuddannede nordmakedonere, der blev rangeret 65. i verden. Og det lykkedes dem at komme ind i spillet som under 2800 spillere.

Team Germany (Kilde Anadolu Agency)

Team Germany (Kilde: Anadolu Agency)

Det var den første verdensmesterskabskvalifikation i 20 år i den sidste kvalifikationskamp for træner Joachim Low. Før du følger sommer-EM. Dette er meget pinligt, sagde Low.

Vi var ikke modne nok, og vi lavede fejl. Hvis vi spillede hurtigt, var vi farlige, men vi fik ikke skræmmende værktøjer.

Inden spillet startede, åbnede de tyske spillere et banner, der understøttede menneskerettighederne.

I sidste uge havde spillere fra Tyskland, Holland og Norge trøjer for at udtrykke Qatars menneskerettighedshensyn.

Selvom Tyskland scorede 70% i første halvleg, og Leon Goretzka skød bolden gennem feltet.

Gæsterne scorede, da den 37-årige Goran Pandev blev efterladt umærket i feltet for at vende hjem under det første stop.

hvornår døde spud webb?

Tyskernes rivaler tabte midt i sæsonen. Men uden Serge Gnabry ' s indsats. Han havde meget lidt at vise for det, indtil han slap Leroy Sane ud af feltet.

Gundogans straffespørgsmål i det 63. minut fangede kritikernes opmærksomhed. På trods af det sene pres og Timo Werner's gyldne chance 10 minutter fra tiden var Tyskland imidlertid ubesejret.

De var heldige at nægte Emre Can-håndboldstraffen. De blev fortsat straffet for mishandling, hvis Elmas fik en chance i feltet for at vende vinderen.

Disse fyre har gjort Nordmakedonien stolt ved at vinde fire verdensmesterskaber. Og tre europæiske spil, sagde Nordmakedoniens træner Igor Angelovski.

Vi har aldrig slået et hold med så mange titler endnu. Nu skal vi hvile, da det, vi har opnået, endnu ikke er blevet gennemført.

Sejren løftede Nordmakedonien med seks point på andenpladsen foran Tysklands målforskel i gruppe J. Og tre bag ledere Armenien.