Underholdning

Netflix frigav sine 10 mest populære stand-up-tilbud i 2019

Netflix er blevet go-to-tjenesten for originale stand-up comedy-specials. Det har leverede hidtil usete tilbud til nogle af de mest elskede tegneserier, såsom Dave Chappelle. Der er også rygter om, at Eddie Murphy vil udføre sin første stand-up special i over 30 år på streamingtjenesten. Med så meget indhold er det svært at vælge en favorit. Men Netflix har udgivet sine top 10 streamede komediespecialer fra 2019. Her er listen.

Dave Chappelle

Dave Chappelle 2018 | David Livingston / Getty Images

hvor gik Charles Barkley på college

10. Mike Epps 'Only One Mike'

Se dette indlæg på Instagram

Farver



Et indlæg delt af Mike Epps (@eppsie) den 27. november 2019 kl. 14:11 PST

Kilde: Instagram

I sin opfølgning på hans 2015 Netflix komedieudgivelse Tag det ikke personligt, Kevin Bray instruerede speciel tilegnet latter med Epps, der talte om alt fra seksuel forseelse til specialundervisning. Den times lange special blev optaget på den berømte Constitution Hall i Washington, D.C. Kun én Mike markerer Epps 'sjette stand-up-special. EN anmeldelse på Ready Set Cut roser komikeren for sin energi, men indrømmer at føle, at hans rutine er overflødig.

9. Wanda Sykes 'Ikke normal'

Se dette indlæg på Instagram

Det er ikke normalt! Mig i aften med @colbertlateshow! Indstil. @Netflix #notnormal

Et indlæg delt af WS (@iamwandasykes) den 3. juni 2019 kl.20: 12 PDT

Kilde: Instagram

Ikke normal er Sykes første Netflix-stand-up-special og hendes femte samlet. EN anmelder fra New York Times var så imponeret over specialet, at han anbefalede læsere at lære Sykes at kende lige så godt for sin stand-up, som hun er for sine komedieroller i film og tv. Meget kørte på Sykes, efter at hendes kollega til komedie, Mo’Nique, beskyldte streamingtjenesten for racemæssig bias og kønsforstyrrelse, efter at hun blev tilbudt en aftale, som hun syntes var uretfærdig.

8. Jeff Dunham 'Ved siden af ​​sig selv'

Se dette indlæg på Instagram

Har du planer i weekenden? Her er en idé ... se min seneste specielle 'Jeff Dunham: Beside Himself' på Netflix.

Et indlæg delt af Jeff Dunham (@jeffdunham) den 27. september 2019 kl. 17.20 PDT

Kilde: Instagram

Dunham talte om mange ting relateret til politik i sin anden Netflix-special. Filmet foran et publikum på 10.000 i hans hjemby Dallas, brugte han dukker i hele showet som et trick til at tale om ting, der normalt betragtes som ubehagelige for samtale. Hans kommentar om, at præsident Trump var den 'bedste præsident nogensinde', fik godkendelse fra publikum, men kritikerne var utilfredse.

7. Aziz Ansari 'LIGE NU'

Ansari skjuler sig ikke for de påstande om seksuel forseelse, der blev fremsat mod ham sidste år. Han henvender sig direkte til dem Lige nu. Andre emner, han berører, inkluderer hans familieforhold, hvide mennesker, der ønsker at virke anti-racistiske, og den seksuelle forseelse fra R. Kelly og Michael Jackson. Specialen modtog hovedsagelig positive anmeldelser.

6. Bill Burr 'Paper Tiger'

Se dette indlæg på Instagram

Her er et klip fra min nye standup-specialstreaming på @netflix. God fornøjelse. #LazyCaptions #PromoOverSoonIPromise

Et indlæg delt af @ azizansari den 11. juli 2019 kl. 07:01 PDT

Kilde: Instagram

Forbes Magazin sammenlignede Papirtiger til Dave Chappelles kritikerroste Sticks & Stones og sagde, at begge tilbud har materiale, som 'bevidst er designet til at fornærme.' Burr taler om seksuelt overgreb, annullerer kultur, håner feminisme og afslører, at han ikke er fan af Michelle Obama i hans special. Anmeldelserne på Paper Tigers er blevet blandet.

5. Amy Schumer 'Growing'

Se dette indlæg på Instagram

Jeg er virkelig ked af det, hvis jeg fornærmede nogen med mit hospitalundertøj. Bortset fra at jeg bare griner. # Csection #balmain

Et indlæg delt af @ amyschumøs den 12. juni 2019 kl. 18:52 PDT

Kilde: Instagram

Schumer skabte overskrifter, da det blev afsløret, at hun forhandlede højere løn for sine Netflix-tilbud efter at have opdaget, at hendes mandlige jævnaldrende tjente mere end hende. Hun filmede specialen, da hun, mens hun var synligt gravid med sit første barn, som mange fans og kritikere beundrede. På trods af sin babybump holdt hun sig ikke tilbage, da hun talte om, hvad hun er blevet mest kendt for at diskutere: køn og kropsbillede. Guardian bemærker at Voksende “ beviser, at hun selv på moderskabets bane stadig er far til kødelig standup. ”

4. Ken Jeong ‘Du fuldfører mig, Ho ''

I sin første Netflix-special laver Jeong mange af de rykke-bevægelser, som hans berømte karakter, Leslie Chow fra Tømmermænd, er kendt for. Kødet fra hans times times special handler om hans vej til underholdning. Han minder sjovt om at have afbrudt sit daglige job som læge efter at have landet en del i Gjort gravid. Forbes Magazine giver Jeong kudos for hans høje energi, karisma og lighed.

3. Gabriel 'Fluffy' Iglesias 'One Show Fits All'

Se dette indlæg på Instagram

2018-09-22: @fluffyguy #GabrielInglesias #SoldOut #Comedian i aften @wastatefair #WAStateFair #DoThePuyallup #Puyallup #WA # WAGig525 # 2018WAGig137 # 2018Gig163. . Sjov og så sjov fotoopgave i aften. Aldrig hørt om ham, og nu kan jeg ikke tro, at jeg aldrig gjorde det. #FuckingFunny #NotFatJustFluffy. . #LimSangPhotography #LSP #NLS #LuckyLimSang #GigWhore #Hacktacular #LiveForLive #CantStopWontStop #ConcertAddict #MusicAddict #ICantSayNoToAShow #RockNRoll #LifeIsRad #gRADitude

Et indlæg delt af Neil A. Lim Sang (@nlimsang) den 22. september 2018 kl. 22.31 PDT

Kilde: Instagram

Efter 20 år i stand-up komedie giver Iglesias alt i sin anden Netflix-special. I 90 minutter fungerer han som en overbevisende historiefortæller. EN gennemgang i The Morning Call elsker komikerens kreativitet og betragter hans specielle som 'vidtrækkende.'

2. Kevin Hart 'Uansvarlig'

Se dette indlæg på Instagram

Ord kan ikke forklare min følelse lige nu ... 2019 har været et helvedeår for mig. Jeg sætter pris på Ups & the downs ... for at være ærlig sætter jeg pris på nedture så fucking meget, fordi de hjælper med at opbygge karakter. Min påskønnelse af livet er den højeste, som det nogensinde har været .... Jeg er for evigt et igangværende arbejde ... Jeg leder altid efter måder til at forbedre eller forbedre mig selv ... den bedste måde at modtage noget på er at være villig til at lytte & acceptere eller lære .... Jeg er alt det ovenstående. Jeg er også taknemmelig .... Jeg er taknemmelig for min familie / venner / medarbejdere / fans ... Uden jer ville intet af dette være muligt. Mange tak. Mor jeg håber jeg gør dig stolt ... Far jeg elsker dig ... 40 G's du er den bedste storebror på planeten ... .Niko du er min alt… Børn Jeg gør det hele for dig .... PCB du er min tur eller dør .... Gud, du er min ALT !!!!! Hænder og fødder er i betonen ... Tak til mine brødre @therock & Will Ferrell .... Jeg elsker og beundrer jer begge !!!!!! P.S @karengillanofficial du rock for at komme ud ... Jeg elsker dig. Tak til alle mine studiepartnere, der også kom ud. Jeg sætter virkelig pris på jer alle .... Ser frem til et fantastisk 2020, fordi jeg lige lukkede 2019 ud med et Big Bang !!!!! #PleaseExcuseMyBump #MyBumpsNameIsBarry #HeWantsToBeFamous

Et indlæg delt af Kevin Hart (@ kevinhart4real) den 10. december 2019 kl. 16:13 PST

Kilde: Instagram

Filmet foran en udsolgt arena i London, tackler Hart sin snydeskandal front-in Uansvarlig. Han leverer, hvad fans forventer: personlige historier, der er tragiske, men han er i stand til at finde det sjove i det hele taget. Som sædvanligt slutter Hart sin special med råd til sit publikum og seere ved at fortælle dem at omfavne deres ufuldkommenheder i stedet for at kæmpe for perfektion.

1. Dave Chappelle 'Sticks & Stones'

Se dette indlæg på Instagram

Enig? #linkinbio for det seneste på min #podcast. Især #DaveChappelle har optjent licensen til at udføre materiale, som han vælger? Komisk licens er vigtig nej? Giv lyd. . #davechappelleshow #davechappellesticksandstones #sticksandstones #comedy #pc #nonpc #unpc #censur #podcasts #podcasting #podcasters #podcastersofig #podcastersofinstagram.

Et indlæg delt af Serena Hussain | Podcasts (@ serena.hussain) den 16. september 2019 kl. 3:50 PDT

Kilde: Instagram

Sticks & Stones er Chappelles femte Netflix-special. Detaljeret som 'et provokerende perspektiv på tidevandsbølgen af ​​berømthedsskandaler, opioidkrisen og mere,' er Chappelle sjov, vittig og undskyldende. Specialet modtog blandede anmeldelser og blev anset for at være kontroversielt på grund af dets emne med vittigheder omkring misbrugsanklager mod sangere Michael Jackson og R. Kelly samt vittigheder om LGBT-samfundet.

har erin andrews et barn

Alle komediespecialer er tilgængelige til streaming på Netflix.