Nyheder

Newcastle 3-2 West Ham: En imponerende sejr mod West Ham

Hvilken Film Skal Man Se?

Newcastle tog et stort skridt mod at sikre deres Premier League -titel med en imponerende sejr mod ti West Ham -spillere.

hvor meget tjener travis pastrana

Issa Diop ’Mål og Joelinton ’Strejke satte fremmede under kommando i pausen.

West Ham, som Craig Dawson to gange havde slået ud i første halvleg, udlignede dog med Diops hovedstød og Jesse Lingard ’Straf straffet efter VAR -gennemgangen.

Men som de besøgende så ud til at være på toppen. Newcastle havde det sidste ord og erstattede Joe Willock med et afgørende vindermål, der løftede Steve Bruces hold til 15.. Med en assist på ni point til tre lavere.

West Ham har altid været fjerde. Men det har nu spillet flere kampe end nogen anden Champions League håber, at Chelsea og Liverpool får en chance for at slå Hammers, før de spiller igen.

David Moyes 'side var kommet til det nordøstlige England og søgte en tredje sejr i træk. Men de blev til sidst straffet i den første runde af dovenskab. Hvor de fordoblet, og Dawson blev sendt afsted.

Inden Dawson blev fyret, så han ham kollidere med Joelinton, så Allan Saint-Maximin kunne løbe. Og skyd som Hammers målmand Lukasz Fabianski, og forsvareren Diop forsøgte at vende det til deres mål.

Dawson, der tidligere var blevet booket for Joelintons forseelse, modtog sit andet gule kort, hvorefter han blev fyret.

For at sige det ligeud, faldt Fabianski en let fangst i hjørnet. Fem minutter senere, for at introducere Joelinton med en chance for at få en anden chance for Newcastle.

Gæsterne er dog blevet bedre efter pausen. Og er uheldig ikke at søge en andel af byttet i en spændende konklusion.

Saint-Maximin promoverer Newcastle

Steve Bruce har gentagne gange sagt, at Newcastle-sæsonen kunne have været anderledes, hvis han kunne inkludere Miguel Almiron, Saint-Maximin og Callum Wilson regelmæssigt.

Da Wilson startede på bænken mod hamrene. Almiron og Saint-Maximin var begge kommet på toppen, da ledelsen havde kontrol over konkurrencen.

Allan Saint-Maximin (Source Sky Sports)

Allan Saint-Maximin (Kilde: Sky Sports)

Især Saint-Maximin leverede Newcastles første angrebskamp. Efter at have slået modstandere til deres smag for at åbne de bedste åbninger efter at have indtastet venstre flanke.

Og han ville bidrage, da Newcastle gjorde jobbet hurtigt væk fra Mark Noble, selvom de havde godt af et katastrofalt spil fra Fabianski og Diop.

De var lige vendt tilbage til en tilstand af fuldstændig angst. Newcastle vil være meget bekymret over, at franskmanden spillede for dem efter 64 minutter.

De gik tilbage til deres midtbane i hans fravær, hvilket gav West Ham magt, inden de sikrede en liga sejr sent for anden gang i denne sæson.

Moyes har indflydelse på Hammers karakterudseende.

Med opførelsen af ​​denne fusion foreslog Bruce, hvad Moyes havde gjort i denne sæson. Han fortjente prisen som årets manager.

Da Lingard satte rekorden lige efter, at forsvarsspilleren Ciaran Clark blev idømt en bøde for håndbold. Hans påstand blev mere alvorlig.

West ham

West Ham under engelsk Premier League (Kilde: Premier League)

Skotland har sat West Ham på vej til en vellykket afslutning i Premier League. Uanset hvad han siger i det fri har opmuntret den tidligere side.

De gør lys af deres mangler, viser gode manerer. Og må en dag komme med et uventet punkt.

Jarrod Bowen, Lingard og Vladimir Coufal havde alle en god oplevelse på polerne, før Diop kom ind for at give dem et løft.

Og da Manchester Uniteds midtbanespiller Lingard scorede sit syvende mål i de fleste Hammers -kampe. Det så ud som om der ville være en belønning for deres dominans i anden halvleg.

Moyes vil nu håbe, at de kan fortsætte dette niveau til den mest afgørende kamp. De spiller mod Chelsea i løbet om topplaceringen.

'Der ser altid ud til at være drama' - siger de

Newcastle -manager Steve Bruce, der talte til BBC Sport: Jeg kunne ikke være mere tilfreds med den måde, vi spillede i første halvleg. Vi truede, og vi var altid farlige. Vi har mænd foran.

Steve Bruce (Source Sports Mole)

Steve Bruce (Kilde: Sports Mole)

Alt er gjort i første halvleg. Vi gjorde det dog ikke i anden halvleg. Forståeligt nok var han intens og gjorde dig tilpas hos West Ham.

Jeg har set dommeren løbe for at kontrollere. Men jeg forstod ikke årsagen. Efter alt at dømme er det en straf. Antag, at vi skal acceptere det. Vi forsøgte at ændre med det samme og satte to angribere på banen. Det er opnået.

Det var et chok for Saint-Maximin, da han skulle holde sig i form. Han har en stærkt hævet ankel. Han er en fremragende spiller.

Sikkert? Det kan jeg ikke sige. Med denne klub er der altid grusomhed i halen. Ingen rivalisering har været hård i de sidste par uger. Men vi tabte i en af ​​vores sidste syv kampe og begynder at vise den konsistens.

West Ham -manager David Moyes, der talte til BBC Sport: Det var en alvorlig fejl, der kunne være sket i fodbold. Vi spillede ikke dårligt. Men et par alvorlige fejl gav Newcastle et ben op.

Måske i løbet af uafgjort 2-2, havde de ikke noget valg. Men at gå ud og gøre noget andet. Ved 2-2 håbede jeg, at vi kunne se det. Jeg syntes, vi spillede godt. Vi begik imidlertid individuelle fejl, og vi fik eksporten. Det var ikke fordi vi spillede dårligt.