Fodbold

Reading Women 0-5 West Ham Women: Besøgende klatrer fra bunden af ​​WSL med en stor sejr.

Hvilken Film Skal Man Se?

Martha Thomas's hattrick fra første halvleg inspirerede West Ham til en 5-0 sejr over Reading på Madejski Stadium. De klatrede fra bunden af ​​Women's Super League og forlod nedrykningszonen.

De besøgende, West Ham, sluttede et ubesejret løb i syv kampe. De startede med en drøm i det sjette minut. Med Kenza Dali da hun fik en hårdt tjent indsats fra hele Grace Moloney i nettet.

West Ham har fordoblet deres føring i hurtig rækkefølge. Som et resultat af Kate Longhurst udnyttede Reading svaghed. Og ramte krydset Katerina Svitkova , der nikkede hovedet på afstand.

Thomas gik derefter ind på scorearket et minut senere. Hun fyrede forbi forsøg forbi Moloney for at give West Ham deres tredje mål i spillet.

Et andet fremragende spil viste, at West Hams Cecilie Redisch leverede et løb i læsekassen. Før han kastede bolden til Thomas, som nettede det godt for at score sit andet mål i spillet.

Hammers scorede deres femte mål inden halvtid, da Dali ramte en fin bold til Thomas. Thomas sad på sidelinjen for at score for Maloney og fuldføre sit hat-trick.

Resultatet forsvarede Olli Harders første liga-sejr som West Ham-manager.

Den spændende første fem-måls sejr så West Ham Uniteds imponerende sejr over Reading i Barclays. FA Women's Super League lørdag eftermiddag.

Martha Thomas fik et fremragende hattrick i de første 45 minutter. Kenza Dali og Katerina Svitkova fandt også nettet til at gennemføre løbet. Og forsvar deres første ligatitelsejr over manager Olli Harder.

Hammerne havde foretaget en ændring fra sidste weekend nederlag på Old Trafford. Med Hawa Cissoko, der træder tilbage efter at være suspenderet, Laura Vetterlein.

Udeholdet var lige startet, da Danielle Carters arm greb Kate Longhurst i ansigtet. Abdominalspilleren sad til behandling.

Dagny Brynjarsdottir fik den første chance i spillet. Men et forsøg fra kanten af ​​marken krydsede genvejen.

Med syv minutter tilbage havde Martha Thomas en gylden chance for at åbne scoringen. Katerina Svitkova passerede et smukt venstrebenet kors, som den skotske stat kun kunne falde på.

Et minut senere var hammerne i føringen, da Kenza Dalis kryds svævede over målmanden. Og fandt vej ind i det nedre hjørne af læsningen. Net for at give udeholdet en rimelig chance for første gang i Berkshire.

Olli Harders side blev fordoblet på ti minutter på Madejski. Thomas valgte Svitkova i baggrunden. Og Tjekkiet i udlandet var i stand til at dirigere sit hovedstød i et tæt hjørne.

Det er utroligt, at Thomas stak bolden i nettet i kun få minutter. Efter at have sat det i nettet, en glimrende start på udeholdet. Hun scorede tre mål på fire minutter for at bringe sig selv i føringen.

Charlottes første trussel om læsetid kom omkring 23 minutter inde i spillet.

Charlottes første trussel om læsetid kom omkring 23 minutter inde i spillet. Et frispark fra farao Williams flyver højt.

West Ham United Womens Team (Source The Mirror)

West Ham United Women Team (Kilde: The Mirror)

Angharad James fandt plads på kanten af ​​marken på hjemmeholdet. Men hans strejke blev håndteret godt af Courtney Brosnan. Hvem kom godt ned og holdt fast ved indsatsen.

På trods af presset fra Reading var rejsesiden stadig en tæller mod tælleren.

Cecilie Redisch begik en fejl, inden han spillede bolden for Thomas til at score. Hendes andet mål om eftermiddagen. Og den fjerde for hammerne inden for 30 minutter.

Og målene sluttede ikke der på Harders side. Martha Thomas afsluttede sit hat-trick med et smukt flis. Over Grace Molonys hoved for at sætte hammerne fast. Og på rette spor for deres største sejr i kampagnen.

Hjemmesiden så bedøvet ud efter en så massiv åbning på 40 minutter. Og de kunne ikke håndtere de medier, der blev oprettet ved Harders side.

hvor meget er mike krzyzewski værd

De kongelige kunne ikke få en afgørende chance, da dommerne slog uret i første halvdel, efter Claret og Blues mening.

Anden halvleg startede med et hjemmehold, der søgte at finde en vej tilbage til spillet. Indsatsen fra Carter er kommet lidt langt fra Brosnans venstrehåndede.

Hammerne fortsatte dog med at se stærkt ud på ryggen. Og farligt på tælleren. De så ud til at tilføje point med 62 minutter på uret.

Courtney Brosnan var omhyggelig med at afskære et indlæg fra Natasha Harding over tværstangen.

Hjemmeholdet fortsatte med at spille meget.

Hjemmeholdet fortsatte med at spille meget. Men de kæmpede for at finde klare chancer, da hammerne stod fast de sidste 15 minutter og spillede utrætteligt.

Reading Womens (Source Reading FC)

Reading Womens (Kilde: Reading FC)

Emma Harries var tæt på at give Royals et mål tilbage i tiden. Imidlertid kunne hun ikke komme i kontakt med et kors på himlen, der lyste op til målfladen.

Heller ikke Mustafa og Maz Pacheco mødtes næsten for sjette gang med fem minutter tilbage i standardtid. Men Moloney blokerede angriberens indsats.

Reading-stopperen har altid nægtet Emily van Egmond, da hammerne så heldige ud på begge sider at score det næste mål.

Reading fik endnu en chance inden den sidste fløjte fløj. Williams ramte et tværfelt fra et frispark, der så ud til at sidde i øverste hjørne.

Anouk Denton er i strid med de sidste fem minutters skade for at spille for West Ham United for første gang.

Hammerne spillede hårdt, indtil fuldtidsfløjten fløj. Og de tjente deres første ligasejr i 2021, som deres første under Harder.

West Ham-manager Olli Harder var fuld af komplimenter for Thomas 'præstation.

West Ham-manager Olli Harder sagde, Martha Thomas 'gode præstation. Som angriber har det i de sidste par kampe været svært for hende ikke at score. Men for at skabe gode chancer.

West Ham Manager Olli Harder (Source The Athletic)

West Ham Manager Olli Harder (Kilde: The Athletic)

Og i dag har hun formået at lægge bolden bagved. Det vil give hende en verden af ​​tillid i fremtiden.

Holdet tror på det, da vi har modtaget de negative resultater på vores side. Men jeg synes, at vores seneste spil har været gode med hensyn til hvad vi prøver at gøre.

Denne form for resultater og ydeevne ville komme. Jeg er glad for, at det skete i dag, og det vil skabe tillid.

Læsechef Kelly Chambers sagde, at jeg ikke tror, ​​vi var kommet ud med en kamp. Og jeg vil gerne bede pigerne om at komme ud med os i dag. Vi prøvede at spille vores spil. Men West Ham satte mere pres på os end normalt.

Jeg troede, at vi havde skabt vores problemer i første halvdel. Vi viste ikke fleksibilitet. Vi viste mod Manchester City, og de ringede lige til os i dag.

Spillerne har spillet med dette resultat. Og vi skulle have spillet bedre. Vi skal vise vores stolthed over at slutte så højt som muligt i ligaen. Vi undskylder ekstremt fansen for vores præstationer i første halvdel, da det var uacceptabelt.