Second Leg Shock: Chelsea og Paris gennemgår semifinalerne

Hvilken Film Skal Man Se?

2. etape i Champions League bragte endnu mere drama og chok i denne sæson.

Chelsea og Paris St.Germain bevæger sig frem mod semifinalen i Champions League.

Drama i Sevilla

Chelsea gik komfortabelt ind i 2. etape efter at have vundet 2-0 over deres portugisiske moddele Havn i 1. etape.

The Blues stillede deres stærkeste lineup. Thiago silva vendte tilbage til startopstillingen såvel som Det er Kante . Manageren var dog ikke sikker på, om Ngolo ville spille alle 90 minutter af spillet.

Spillet startede med at Porto dominerede lige uden for flagermusen. Chelsea under Tuchel er forbedret defensivt, hvilket de viste dette spil.

Den første chance kom for udeholdet (Porto) efter Edouard Mendy fejlagtigt passede bolden til Jesus Corona , der besluttede at skyde bolden.

Imidlertid kom Jorginho til Chelseas redning med en blok, der sendte bolden ud af jorden.

Dette spil oplevede flere fejl end nogen andre spil denne sæson. I alt 95 minutter spillede begge hold i alt 28 frispark i alt.

Chelsea dominerede besiddelsen, men kunne ikke producere et enkelt skud på mål i de første 45 minutter af spillet.

Ngolo Kante spillede nøjagtigt, hvorfor han er verdens bedste CDM og er uerstattelig i dette Chelsea-hold.

Chelsea førte allerede spillet via et samlet mål, så alt hvad de havde brug for var at forsvare deres fordel og angribe på tællere.

Portos solide defensive partnerskab mellem Pepe og Mbemba viste sig at være lidt vanskeligt for de blues angribere.

Christian Pulisic blev den eneste spiller, der er blevet begået mest i dette spil.

Porto bragte flere angribere ind i anden halvdel, men kunne ikke passere The Blues 'forsvar af Azpilicueta , Silva og Rudiger .

Trioen viste sig at være afgørende for beskyttelsen af ​​Chiles ledelse.

Porto fik dog den sidste latter ved spillet. Mehdi Taremi scorede en sindssyg volley i det 93. minut af spillet.

Dette mål gav Porto føringen i kampen, men det var ikke nok til at slå Chelsea.

Med dette går Chelsea igennem med en 2-1 scoreline mod semifinalerne i Champions League for første gang siden 2014.

Bayern triumferer, men Paris går igennem

Paris St.Germain vært Bayern Munchen på Parc De Princes til 2. etape i Champions League kvartfinalen.

Værterne stillede den samme opstilling som det første ben, mens Bayern Munchen blev tvunget til at foretage ændringer på grund af deres igangværende skader.

Leon Goretzka , Niklas Sule , Serge Gnabry og Robert Lewandowski gået glip af 2. etape.

De spillere, som Bayern savner, var de vigtigste dele af Hansi Flicks spilplan.

Begge sider startede spillet med lige så stor betydning og intensitet.

Den første chance for et mål kom for værterne.

Kylian Mbappe , selvom han så offside, modtog bolden fra Neymar mod højrefløjen og ramte et lavt skud mod målene. På grund af at vinklen var stram, var det ikke meget af en chance.

Bayern dominerede PSG ligesom det første ben. Begge vingebagerne for tyskerne havde mange hånd i den sidste tredjedel.

I det 9. minut, Leroy Sane skar ind fra højre og passerede tre spillere og krydsede bolden til Kingsley Coman . Indlægget var så dårligt, at PSG til sidst fik ryddet bolden.

I et brudt sekund tog Kimmich imidlertid bolden og krydsede mod straffesparksfeltet for at finde Thomas Müller . Thomas forsøgte at finde Choupo-Moting med en baghoved, men blev stoppet af Navas.

Så snart Navas stoppede bolden, PSG modvirket, og Mbappe brændte forbi Pavard og passede bolden mod Neymar. Hans skud blev dog reddet af Manuel Neuer.

Mauricio Pochettino havde frygtet, at Bayern ville dominere mere og trykke med højere intensitet, men hans frygt blev ikke aktiveret.

Den første store chance faldt i tyskernes hænder.

Keylor Navas reddet David Alabas lave skud, men målmanden kunne kun ske bolden op i luften. Den første spiller, der reagerede var Choup-Moting .

Angriberen muskulerede Kimpembe og headede bolden ind i nettet fra tæt hold.

Keylor Navas, som var helten for PSG i første etape, lavede en af ​​sine værste fejl.

Bayern tog kampen 1-0 og udlignede spillet samlet 3-3. Dette var dog ikke nok til sejren.

Tyskerne havde i det mindste brug for endnu et mål, hvis de ønskede at komme videre mod at forsvare deres mesterskab.

Ak, Bayern kunne ikke mønstre nok klinisk og afslutte deres skud. Kampen sluttede 1-0 for tyskerne.

Dette betød, at PSG gik igennem til semifinalen i Champions League baseret på udebanemålsregler.

hvor mange gange har peyton bemanding været gift

Med dette resultat er vi sikre på at krone en ny KONGE AF EUROPA denne sæson.

HVAD ER NÆSTE FOR disse hold?

Chelsea gik videre til Champions League's semifinaler for første gang siden 2014 og møder nu enten Liverpool eller Real Madrid i uafgjort.

Hvis Liverpool gør comeback mod Madrid, så står to af Englands bedste klubber over for hinanden for at bringe stolthed og CUP tilbage til England.

Men hvis Real Madrid slår Liverpool, ville det være første gang, at disse to klubber mødes i de europæiske konkurrencer efter 20+ år.

Uanset hvad der sker mellem Liverpool og Madrid, vil semifinalerne medføre mere spænding for fansen.

Hvad PSG angår, møder de enten Borussia Dortmund eller Manchester City i deres semifinaler.

ManCity fører i øjeblikket 2-1 mod BVB og ser frem til muligheden for at tjene Quadruple denne sæson.

Hvis PSG stod overfor City i semis, ville fans være vidne til en kamp mellem Oil-Money-klubberne.

Hvis PSG står over for BVB, ville tyskerne se efter hævn mod franskmændene for deres tab i den foregående sæson.