Fodbold

Southampton 0-2 Leeds United: Bamford scorede sit 16. mål

Hvilken Film Skal Man Se?

Patrick Bamfords 16. Premier League-mål denne sæson har hjulpet Leeds United med at slå Southampton foran 8.000 fans på St Mary's Stadium.

Bamford, som tidligere havde forpasset en mulighed, da han kun slog målmand Alex McCarthy . Han kaster bolden i nettet efter Rodrigos bold mod de hellige.

Leeds tilføjede et øjeblik til skadetiden, efter at Bamfords strejke blev drevet af McCarthy, hvor Tyler Roberts vendte tilbage.

Southamptons bedste chance kom tidligt, men Che Adams 'Hovedet blev afskåret af Leeds målmand Kiko Casilla .

Sejren løftede Leeds over Arsenal og Everton til ottende plads og sørger for Marcelo bielsa 'S side finish i top 10.

Southampton er fortsat 14. i Premier League med et spil tilbage i sæsonen.

Leeds har fortsat en god sæson.

Han pressede sin bold forbi McCarthy med en solid vinkel. Bamfords mål var et usædvanligt kvalitetsmoment for scrappy.

Men et sjovt spil den dag, da fans vendte tilbage til Premier League.

Dette var kun tredje gang fans var på Southamptons hjemmekamp i 2020-21. Efter 2.000 af dem så en 3-0-sejr over Sheffield United den 13. december og et 1-0 nederlag mod Manchester City seks dage senere.

Men de kom skuffede hjem, da Bamford fik en og fik en til at fortsætte Leeds 'gode sæson.

Leeds fortsætter med at have en god sæson (Kilde: Khelnow .com)

Efter at have vundet mesterskabet i 2019-20 og elimineret 16 sæsoner i topflyvningen. Marcelo Bielsas Leeds-hold har fået mange fans med den angribende fodboldstil.

hvilket hold reggie bush spiller for

Sejren betyder, at de kun kunne være det femtende hold siden Premier League startede i 1992-93. At slutte på niende plads efter at have vundet oprykning sidste sæson.

Og sæsonen kan endda ende i europæiske studier, selvom de har brug for resultater for at gøre deres bedste.

Antag at Leeds vinder en stor sejr hjemme mod West Brom. Syvende plads West Ham har tabt begge deres sidste to kampe. Og Everton og Arsenal har ikke registreret endnu en sejr.

Bielsas side kunne sikre syvende plads og en plads i næste sæson Europa League-konference.

For den 27-årige Bamford, som England ikke har godkendt, har en god sæson nu ført ham til femte i Premier League.

Bag Harry Kane fra Tottenham, Mohamed Salah fra Liverpool (begge med 22 mål), Bruno Fernandes fra Manchester United (18 mål) og Tottenhams Son Heung-min (17 mål).

Fans skaber en god atmosfære, men gæsterne vinder.

Selvom det regnede lige før start af spillet, startede spillet med stærkt solskin på sydkysten. Og tilskuere var med til at skabe en smuk atmosfære.

Leeds-målmanden har fået sin anden Premier League-debut. Bielsa har holdt sit løfte før kampen og udeladt den tyske forsvarsspiller Robin Koch og den polske midtbanespiller Mateusz Klich for at forberede sig til det sene Euro 2020 i sommer.

hvor mange børn har canelo alvarez

Casilla blev kaldt til stedet, da hun kun skulle afskære hovedet på Adams i det andet minut.

Forud for spillet meddelte de, at Theo Walcott havde aftalt at underskrive de hellige på en to-årig kontrakt. Da hans Everton-låneaftale udløb, og den engelske international havde en god chance for at score.

Fans skaber en god atmosfære, men Leeds vinder (Kilde: Goalzz)

Han tog bolden omkring Casilla i feltet, selvom Spanien tvang ham til at udvide den. Og med et skarpt øje måtte Walcott passere uden Southampton-spiller i slutningen af ​​sit indlæg.

Julemandens manager Ralph Hasenhuttl hentede den fremragende angriber Danny Ings i pausen og James Ward-Prowse. Før spillet, der vandt prisen for Årets spiller, brød en pil tidligt i anden halvdel.

Leeds skød ikke mod første halvdel, men voksede ind i spillet efter pausen.

Leeds skød ikke mod første halvdel, men voksede ind i spillet efter pausen. Og de advarede de hellige, da Bamford eksploderede og kun mødte McCarthy. At trække bolden for langt og afslutte rummet.

Angriberen kolliderede derefter med Mohammad Salisu fra Southampton og havde brug for behandling. Men kom sig igen og scorede spillets første mål med McCarthys ben i det 73. minut.

Ings havde ligesom Bamford, der kæmper for Englands Euro 2020-hold i sommer, en chance for at få uafgjort.

Men de gik glip af og uskadt blev fanget i et kontraangreb med McCarthy. I tråd med Bamfords Roberts-strejke for at sikre sit første mål i sæsonen.

Fantastisk tid for alle

Southampton-manager Ralph Hasenhuttl, der talte til fansen, sagde: Det var fantastisk for mig. Da jeg kom ud i starten af ​​spillet, var det en god ide at se dem sidde der.

hvor gik eric berry på college

Det så meget overfyldt ud, selvom der kun var 8.000, men det var utroligt. Det er en stor tid for alle. Vi prøvede hårdt på at slå dem, fordi de var gode og støttede os indtil slutningen.

Vi glemte helt, hvor sjovt det var at bringe dem tilbage, og hvor dejligt at se dem. Det giver os noget at se frem til næste sæson.

Southampton kunne ikke slå de besøgende (Kilde: Sportskeeda)

Som et resultat tilføjede Hasenhuttl: Et udfordrende forventet spil med en fremragende første halvleg for os, men uden mål.

Vi kan ikke spille bedre end det. Vi gjorde det i første halvleg. Jeg følte ikke, at vi havde mange chancer for at gå i anden halvdel. Men de havde et andet udstyr, som vi ikke havde.

Leeds-manager Marcelo Bielsa til Patrick Bamford: Patrick har arbejdet meget hårdt med meget indsats og tid til at skinne. Jeg er sikker på, at han vil være optimistisk med hensyn til den kampagne, han har, uanset hvad den måtte være.

Alt, hvad han har opnået i denne sæson, skyldes al den dedikation og indsats, han har lagt i at vise sine evner.

I Roberts 'første Premier League-mål tilføjede Bielsa: Jeg var glad for, at han scorede, fordi han havde spillet så mange spil og ikke kunne gøre det.