Gear Stil

Hvorfor Facebook prøver at få dig til at downloade øjeblikke

Hvilken Film Skal Man Se?
 

Efterfulgt af sin succes med Facebook Messenger forsøger Facebook at gøre Facebook Moments til sin næste store app. Som Sarah Perez rapporterer for TechCrunch, er Facebook det tvinger fotodelingsappen til brugerne på samme måde som det skubbede brugerne til at installere Messenger. Facebooks seneste træk er at advare brugerne om, at nogle af deres fotos slettes, hvis de ikke installerer Facebook Moments og henter deres synkroniserede album inden 7. juli. Efter denne dato planlægger Facebook at slette albummet, der indeholder deres synkroniserede fotos.

Facebook har brugt underretninger til at advare brugere, og det er også begyndt at e-maile brugere for at bede dem om at installere appen. Perez bemærker, at det er et usædvanligt skridt, men det er nødvendigt nu, når det sociale netværk planlægger at slette deres data. Kampagnen har været effektiv og formået at gøre øjeblikke til nr. 1-appen i App Store. Mange brugere er imidlertid ikke engang klar over, at de har et synkroniseret album. Hvis du er forvirret over, hvad der sker med Facebook Moments, eller er ked af, at Facebook forsøger at tvinge dig til at installere en anden app, er det her, du har brug for at vide.

Først og fremmest: Hvilken fotosynkronisering ?!

Fotosynkronisering var en valgfri funktion, som Facebook lancerede på iOS i 2012 for at give brugerne mulighed for automatisk at kopiere alle deres fotos fra deres iPhone til et privat album på Facebook. På det tidspunkt tog mange mennesker fotos på deres telefoner, men mange postede stadig primært fra deres computere. Som Perez forklarer, var ideen, at ved at have dine fotos allerede uploadet til det sociale netværk, ville Facebook gøre det lettere for dig at finde dem og dele dem med dine venner senere. De uploadede fotos gemmes i et album kaldet Synkroniseret i appen eller Synkroniseret fra telefon på skrivebordet. Det er dette album, som Facebook sletter den 7. juli - ikke alle de Facebook-fotos, du har uploadet fra din telefon, og ikke alle dine fotos.

hvor gammel er mat og Jeff Hardy

Den vigtigste takeaway er, at selvom nogle Facebook-brugere - inklusive sandsynligvis nogle af dine Facebook-venner - ikke forstår det, truer Facebook ikke med at slette hele dit billedarkiv, hvis du ikke installerer Moments. Facebook er skubbe dig til at installere en anden Facebook-app, ligesom den pressede dig til at installere Messenger. Perez rapporterer, at 'tvungen adoption er en taktik, der klart fungerer for virksomheden', da fjernelse af chat fra den vigtigste Facebook-app gjorde Messenger til en af ​​de bedste apps i App Store. Nogle brugere modstod skubbet mod Messenger og brugte Facebooks mobile websted i stedet, men Facebook lukker det smuthul.

Hvad er Facebook-øjeblikke?

Facebook Moments-app

Kilde: iTunes.apple.com

Facebook har længe gjort det klart, at det tror, ​​øjeblikke bliver det næste store hit. Det begyndte at promovere Facebook-øjeblikke i nyhedsfeeden sidste efterår og brugte Messenger til at sende underretninger, når brugerne modtager fotos fra venner. De samme meddelelser begyndte også at blive vist i Facebooks hovedapp. Og i slutningen af ​​året advarede Facebook brugerne om, at det ville udfase sin fotosynkroniseringsfunktion og foreslog, at de flyttede til Moments i stedet. Nu bliver dette forslag til et mere kraftfuldt skub.

Men som Molly McHugh rapporterede for Wired, da Facebook Moments blev introduceret, Moments er et smartere foto-app der kombinerer fotolagring og automatisk synkronisering med privat deling med nogle ansigtsgenkendelsesfunktioner, der også er kastet ind. Moments arrangerer billederne på din telefon i grupper baseret på hvornår de blev taget, som ved et bryllup eller på en weekendtur. Facebooks ansigtsgenkendelsesteknologi identificerer dine venner på billederne, og du kan sende disse fotos privat til de mennesker, der er optaget. Når du downloader og åbner appen, mærker den to kataloger med fotos: Privat og Synkroniseret. Når du først starter appen, er alt privat. Du kan vælge at dele fotos med folk, som Facebook har bestemt, at du var sammen med, og du kan vælge at synkronisere nogle fotos og holde andre private.

Nogle gange spørger Facebook, om du vil synkronisere fotos med en person, og nogle gange spørger det, om du vil synkronisere fotos med en gruppe. Fotos deles i dine venners Moments-app, og hvis de endnu ikke har appen, modtager de en privat besked (med en prompt til at downloade Facebook Moments). McHugh bemærkede, at Moments gør det nemt at dele fotos med dine venner, hvilket ofte er 'en alt-eller-intet-proces. Du kan dele et foto eller et helt album via privat besked, men der er ingen fancy A.I. fortæller dig, hvornår en bestemt person måske sætter pris på disse fotos eller grupperer dem, så du ikke behøver. ' Det ændrer sig med øjeblikke.

Tiger Woods ex kone nettoværdi 2015

Hvordan bruger du øjeblikke?

Når du har downloadet Facebook Moments (til ios eller Android ), appen er ret enkel at bruge. Som Biz Carson rapporterer for Business Insider, vil appen spørg din tilladelse for at få adgang til de fotos, der er gemt på din telefon, og når du først har givet tilladelsen, begynder den at gruppere fotos baseret på, hvor de blev taget, og hvem der er i dem. Derefter begynder du at se forslag til, hvem du vil dele fotos med, og du kan enten afvise forslaget eller vælge nøjagtigt, hvilke fotos du vil dele. Hvis appen ikke automatisk registrerer, hvem der er på billederne, kan du stadig vælge Facebook-venner, som du vil dele med.

For hvert 'øjeblik' kan du vælge at tilføje en titel, eller du kan bruge den integrerede chatfunktion til at bede dine venner om at dele de fotos, de tog ved den samme begivenhed eller på den samme tur. Du kan kombinere fotos taget af flere personer, og hvis du har mindst seks fotos, kan du forvandle øjeblikket til et lysbilledshow med musik og titeldias. Selvom Facebook Moments er designet til deling af fotos privat blandt venner, gør appen dig i stand til at dele et lysbilledshow eller et album til Facebook, hvor det kan ses af resten af ​​dine venner.

Mere fra Gear & Style Cheat Sheet:
  • 12 gode grunde til at følge nogen på sociale medier
  • Sådan fjernes blokering af Facebook: 3 måder at komme omkring begrænsninger på
  • 18 ting, du aldrig bør sende på Facebook