Fodbold

Kvindernes kamprapport: Chelsea 2 Wolfsburg 1

Hvilken Film Skal Man Se?

Wolfsburg tabte over Chelsea 2-1.

Anden halvlegs mål fra Sam Kerr og Pernille Harder hjalp Blues med at sikre en 2-1 sejr over Wolfsburg i første etape af vores Champions League kvartfinale.

Wolfsburg fik bestemt en chance i første halvleg med deres kaptajn Alexandra Popp rammer stolpen. Og Ann Katrin-Berger nægtede Fridolina Rolfo to gange.

Niamh Charles og Jonna Andersson begge fjernede linjens indsats med 10 minutter i anden halvdel. De blå vil straffe vores tyske modstandere for deres tabte chancer.

Fran Kirby kommunikerede godt med Kerr, og Australien tog en målmand, inden han skød hjemme for at give de blå 55 minutter.

Kirby og Kerr mødes igen, da deres bedste spil sætter Harder til at optjene point mod sit tidligere hold bare en time senere.

Vores føring på 2-0 varede kun få minutter efter, at Dominique Janssen fik mål, efter at Magda Eriksson havde forkastet Svenja Huth i feltet.

Chelsea vil overleve presset for sent til at sikre vores første sejr for Wolfsburg og vinde en 2-1-sejr i næste tredje etape på onsdag.

Tidligere underholdt Emma Hayes og hendes side Aston Villa på Kingsmeadow søndag, da de blå ser ud til at beholde vores øverste plads i Women's Super League-tabellen.

Emma Hayes foretog kun en ændring i siden, der sikrede en 3-0-sejr over Everton sidste onsdag.

At bringe Sophie Ingle til siden, efter at midtbanespilleren savnede vores Merseyside-sejr efter et banke på Continental League Cup-finalen.

peyton bemanding hvor gammel er han

Niamh Charles fortsatte venstreback, sluttede sig til Millie Bright, kaptajn Eriksson og forsvarsspiller Jonna Andersson i Blues bag målmand Berger.

Ingle trådte ind på midten af ​​banen sammen med Melanie Leupolz og Ji So-Yun. Harder sad også i angrebsposten efter strejker i form af Kirby og Kerr.

Chelsea gik til kampen på Szusza Ferenc Stadium

Chelsea gik officielt til kampen på Szusza Ferenc Stadium som hjemmehold. Men vores modstandere så mere afslappede ud i dagens udveksling i første kvartal.

Der var et tidligt tegn på Wolfsburgs trussel, da de nærmede sig åbningspunktet kun tre minutter senere.

Chelsea-hold

Chelsea-hold (Kilde: The Pride of London)

Rolfo var meget høj i boksen og headede lige mod hovedet. Men takket være Blues var Bright på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt for at blokere målscoringsindsatsen og fjerne faren.

Harder, der står over for sin tidligere klub for første gang, har sat sig fast i en åben pasning.

Den angribende midtbanespiller har imidlertid ikke været i stand til at holde bolden rundt - målmanden for, hvad der kunne have ført til en chance for at komme ind i det tomme mål.

Et par minutter senere ramte selv Wolfsburg-kaptajn Popp stolpen. Derfor måtte Charles være forsigtig med at fjerne snublesten fra linjen.

Chelsea må derefter Berger være taknemmelig, når Blues-målmanden benægter Rolfo to gange, før Andersson fjerner sparket fra Pajors opstilling.

Et par minutter senere havde vores modstandere bolden i nettet. Men Popp besluttede at lægge bolden i nettet med hånden. Som et resultat fik midtbanespilleren et gult kort.

Kirby på jagt efter fortsættelse

I løbet af en halv time på uret skabte Blues vores første spilåbner, og det var ingen overraskelse, at både Kerr og Kirby var involveret.

Bright fandt Kerr efter røveriet, og Australien satte en fuldgyldig pakke på Kirby-vejen.

Fran Kirby- The Guardian

Fran Kirby (Kilde: The Guardian)

Kirby havde en chance for at få bolden rettet mod hende, men i stedet rullede den mock bolden ind i seks-yard boksen. Men ingen Chelsea-spiller kom nogensinde ind i feltet med det, der ville have været let i bagenden.

hvad er jalen rose nettoværdi

Wolfsburgs tur kom, og Berger kunne se tilbage og være optimistisk, da Rolfos hoved gled af hovedet.

Nogle vil sige, at Chelsea var heldig at være i den rette position til at tage på ferie.

Chelsea samlede vores held i første halvleg. Og et par minutter efter resten. De blå var heldige på vores side igen, da hovedet fra Rolfo ramte skoven.

Et par minutter senere straffede Chelsea vores rivaler med forpassede muligheder. Og det var en frygtelig match-fixing match mellem Kerr og Kirby, der brød oddsene.

Kirby samlede en aflevering fra Ji, inden han scorede bolden til Kerr, og Australien tog et tryk fra målmanden, inden han ramte hjemmet. Med en stram vinkel for at give Blues en 1-0 føring på 55 minutter.

Kerr holder roen for at give et forspring.

Bare et par minutter senere viste Berger også, hvorfor han er en af ​​de bedste målmænd i kvindefodbold, da han har frigjort besparelser i verdensklasse for at holde volley blæst godt på Rolfo.

Denne redning viste sig at være afgørende et par minutter senere, da Harder lukkede sit tidligere hold for at fordoble vores overskud.

Sam Kerr - AFC

Sam Kerr (Kilde: AFC)

Kirby begik fejlagtigt en fejl i Wolfsburgs backline. Og fandt hurtigt bolden til Kerr, der løsnede bolden og løsnede Harder.

nfl netværk god morgen fodbold kay adams

Også midtbanespilleren smækkede bolden ned i nederste hjørne.

Pernille straffer den tidligere klub.

Vores 2-0-sejr ville ikke vare længe, ​​da Eriksson kastede Huth i feltet. Janssen gik også op og sendte Berger forkert og kom tilbage med et mål fra sin side.

Chelsea trak trykket sent tilbage fra Wolfsburg for at sikre vores første sejr over det tyske hold. Og også for at give de blues en 2-1 føring i anden omgang i næste uge.

Pernille Harder- FIFA

Pernille Harder (Source: FIFA)

Pernille Harder scorede for sit gamle hold, da Chelsea overlevede. Et angreb mod Wolfsburg i deres første etape af Champions League kvartfinalen.

Det tyske hold ramte stolpen to gange. Desuden så Ewa Pajors øverste spark fjernet fra linjen, da Chelsea så svag ud.

Men Emma Hayes 'side tog føringen, da Sam Kerr inkluderede Katarzyna Kiedrzynek til at score. Og Harder udlignede et øjeblik efter Wolfsburg-målmanden rakte bolden.

Dominique Janssen scorede i udebanemålet, men Chelsea holdt på sejren.