Fulham mistede muligheden for at komme tilbage på sporet

Hvilken Film Skal Man Se?

Cottagers så ud til at blive dumpet.

Cottagers så ud til at blive dumpet i starten af ​​sæsonen.

Da Fulham tabte kampen med Leeds den 19. marts 2021, tillod en nylig genoplivning dem at komme ud af nedrykningszonen for første gang siden december.

Fulham havde flere chancer, især i første halvleg. De kunne dog kun have taget en, da Andersen ramte hjem.

Nederlaget efterlod dem med to point under Newcastle og tre ved Brighton. Begge hold spiller lørdag og har stadig et spil i hånden på Fulham.

Det tredje nederlag i fire spil betyder, at momentummet i deres tidligere tabt række på fem spil sandsynligvis forsvinder.

Leeds har undladt at score i fire af deres sidste fem kampe, mange af dem i deres første 23 ligakampe denne sæson.

Patrick Bamford vil forhåbentlig spille for Englands Euro 2020-hold

Efter at have scoret endnu et mål, da Leeds slog Fulham, er Patrick Bamford håbefuld på at spille for Englands Euro 2020-hold.

Kampen kom den næste dag, efter at Bamford blev udeladt af Gareth Southgates side i den første verdensmesterskabskvalifikation.

Syvogtyve år gamle Bamford havde scoret et mål i Premier League før denne sæson.

For to år siden, mens jeg var i mesterskabet med Leeds. Han så tæt på at annoncere Republikken Irland.

Patrick Bamford får Leeds til at vinde

Patrick Bamford får Leeds til at vinde.

Men han har scoret 14 mål denne sæson. Imidlertid er Harry Kane den eneste England-angriber, der scorer mere.

Englands manager Gareth Southgate sagde, at Bamford var meget tæt på sit hold til de kommende VM-kvalifikationer.

Tidligere England-forsvarer Matt Upson , der så BBC Radio 5 Live-kampen, sagde, at han var ulykkelig over ikke at være med på holdet.

Han har vist, at han er på det rigtige niveau. Han skubber, og han er i reel konkurrence, Sagde Upson.

I et spil mod Fulham scorede to af hans holdkammerater mål for offside. Derefter gav Bamford dem føringen, da han viste god bevægelse ved at miste en forsvarer, inden han ramte Harrisons kors.

hvor meget michael vick nettoværdi

Fulham skabte masser af chancer efter udligningen. Men Bamford endte med at køle ned til fodring Raphinha med en smart færdig vinder.

Bamford var dårligt booket, nærmede sig sit mål. Undgik også råb af en håndboldstraffe efter en ricochet i feltet. Hanvar usandsynligt at blive skadet i hoften, holdt kampen efter 77 minutter.

Fulham savnede i mellemtiden en plads i Premier League med et tredje nederlag i fire kampe.

Leeds blev nægtet to mål i første halvleg

Leeds blev nægtet to mål i første halvleg, det første da videoassistentdommeren sendte Luke Aylings hoved af, og Raphinha faldt i en dyb søvn, inden han gik hjem.

De ledede, da Bamford ankom hjem med en nærliggende post fra Jack Harrisons kors.

Fulham var i føringen, da forsvareren Joachim Andersen meldte frivilligt et hjørnespark på Ademola Lookman, hans første engelske fodboldmål.

Fulham 1-2 Leeds

Fulham tabte kampen med Leeds 1-2

Men Leeds fandt vinderen mere end en time senere, da Bamford fodrede Raphinha, der ramte to forsvarsspillere, inden han gik hjem.

Jeg er nødt til at fortsætte med at arbejde og se om jeg kan få mit navn til euroen,

Bamford siger: Hvis jeg fortsætter som jeg er, tror jeg, jeg er inde med et skud. Hvis du fortalte mig i starten af ​​sæsonen, ville jeg få en chance for at blive knyttet til England, og jeg ville sige, at jeg ikke skyder dem.

Når det kommer, kommer det. Hvis ikke, vil jeg være i stand til at gøre mit bedste. Det var i mit sind at tænke lidt. Det giver dig mere ild i maven.

Resultatet erstatter Marcelo Bielsas Leeds på 11. plads med 39 point.

Løbet om Premier League Golden Boot 2020-21 >>

Manager Scott Parker - Det bedste hold har vundet.

At blive interviewet af BBC-nyhederne efter kampen sagde Scott Parker, manager for Fulham, 'Det bedste hold har vundet.

Vi kunne ikke håndtere deres sejhed nogle gange. Og ville ikke have det til et basketballkamp, ​​fordi det faldt i Leeds hænder. Vores team skal fortsætte.

Scott Parker

Ivan Knight blev skudt i åbningen i 15 minutter for at sætte tonen til et overbevisende spil.

Josh Maja blev nægtet en god redning af Illan Meslier, Ayling ryddede opstillingens vidåben bold.

Målmanden nægtede Cavaleiro en hovedskade og reddede strejken af ​​Andre-Frank Zambo Anguissa kort tid efter.

Aleksandar Mitrovic erstattede Maja i pausen og måtte vente i det 89. minut på en målrettet indsats, en Messiers titel.

En hurtig opsummering

Leeds vandt en tur til London for første gang i 17 kampe i alle konkurrencer, og den foregående begivenhed var en 3-1 sejr i QPR i december 2017.

På den anden side har Fulham tabt ti ligakampe på Craven Cottage denne sæson, mens Sheffield United har tabt 11 kampe af deres Premier League hjemmekampe denne sæson.

Leeds mod Fulham

Leeds Vs. Fulham

Den sidste sæson Fulham tabte flere hjemmeligakampe var 2013-14, det var med 11 kampe tabt.

Sejren over Fulham var Leeds 'syvende sejr i Premier League denne sæson. Flertallet bliver vundet af et nyligt oprykket hold fra 2005-06, hvor Wigan Athletic vinder otte og West Ham vinder syv.

Leeds sluttede dobbelt ligaen med Fulham for første gang siden 1984-85 i anden division, sidst ved at gøre det i topflyvningen i 1967-68.

United har indkasseret 11 Premier League-mål fra hjørner denne sæson, mindst tre mere end noget andet hold.

Jack Harrison blev den fjerde Leeds-spiller, der nåede fem ligatitler denne sæson efter Mateusz Klich, Raphinha og Bamford.

hvem spiller draymond green for

I Europas fem bedste ligaer har Bayern München (kun seks) og Inter Milan (fem) fem eller flere assisterede spillere.

Ademola Lookman har været direkte involveret i de sidste fem mål i Fulham Premier League.

2021 Champions League kvartfinaletrekning: Alt hvad du behøver at vide >>